Sunday, 26 July 2015

Segmen Blogwalking Lepas Raya!



bismillah..
peace be upon you :)

hari ni masih dlm bulan raya, 10 Syawal..
jd Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua.
Maaf zahir batin.

Bukak2 blog terjumpa segmen blogwalking ni, jd tanpa segan silu sy pun nk join sekali la. hehe. Boleh tambah kenalan dan tambah pengetahuan, ye dakk? hihi

nk tag irnisuhanamuhamad.blogspot.com la. jom join sama2. hehe :)

kenangan masa raya yg paling akan ingat ialah sebab Alhamdulillah masih diberi keizinan Allah dapat beraya dengan family tercinta.

Alhamdulillah :)


43 comments:

  1. Dari segmen yang sama
    http://atrix96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
    selamat bersegmen

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://cerita-sigadiskecil.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  3. Salam Aidilfitri...dari segmen yang sama..sudikan singgah ke teratak Sal ya...

    ReplyDelete
  4. salam..singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  5. blogwalking dri segmen yg sama. done follow you
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  6. Dari segmen yang sama... シ

    http://zarachingu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html?m=0

    ReplyDelete
  7. Balas kunjungan dari segmen yang sama. Done follow sini ya.

    http://ceritaejoy.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg sama

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  9. Datang nak beraya , ada orang tak ? hehee
    btw dari segmen yang sama. All the best !!

    http://theathra.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  10. Assalamaualaikum..
    Dari segmen yang sama ,
    Selamat hari raya :)
    Jum singgah sini pulak :)

    http://emmadianastory.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkmslm emma
      done follow :)
      tq singgah :)

      Delete
  11. Dari segmen sama...
    Gud luck..=)

    http://afzanyz87.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  12. blogwalking ~

    jemput join simple ga ni :)

    http://nanakimie.blogspot.com/2015/07/saya-nak-menang-giveaway-raya.html

    ReplyDelete
  13. Salam Nik..Kak Lya singgah beraya kat sini Dan FOLLOW sini jugak... Jom la singgah teratak kecil Kak Lya ya .. http://www.akifimtiyaz.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  14. Salam Nik..Kak Lya singgah beraya kat sini Dan FOLLOW sini jugak... Jom la singgah teratak kecil Kak Lya ya .. http://www.akifimtiyaz.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  15. salam..selamat bersegmen
    jemput singgah beraya di blog saya ye !

    http://dsupermama.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-selepas-raya.html

    ReplyDelete
  16. as salam puan nik. PD singgah beraya sini sambil follow gak. no 12. ambo ore Tanah Merah..

    ReplyDelete
  17. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  18. dari segmen yg sama

    http://inspiritofdays.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  19. Salam.. Singgah & follow sini dari segmen yang sama.
    http://sayeshukepink.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  20. salam...singgah n follow dri segmen yg sama

    http://lyalee.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  21. kita dr segmen yg sama..

    http://juraidahrahman.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  22. Hai,assalamualaikum,

    saya jual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank...dn etc
    jemput lawat blog saya

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    dan ig saya

    @nurnasuha96_

    whatsapp : +60196117811

    ReplyDelete
  23. saya ketinggalan la..hehe..happy blogwalking :)

    ReplyDelete